Lectura

La lectura del comptador és important perquè la factura reflecteixi els consums reals.

Indica la lectura:

Des del formulari que posem a la teva disposició al web

Pots enviar la lectura del comptador des d’aquí. Només necessites el NIF/NIE i el valor de la lectura. En cas que tinguis més d’un subministrament, hauràs de proporcionar el CUPS, que és el codi universal del punt de subministrament que identifica el domicili o negoci que rep el subministrament d’energia. Trobaràs el codi CUPS a les factures que reps.

Cartell d’avís de lectures     

Telèfon de lectura

Al cartell que et deixarem a la comunitat per informar-te de la pròxima lectura, tens un espai per facilitar la lectura del comptador. Hauràs d’anotar-hi només els nombres enters, és a dir, els dígits que hi ha a l’esquerra de la coma. Si tens algun problema per identificar-los, contacta amb Atenció al Consumidor.

Si vols facilitar la lectura del comptador per telèfon, només has de trucar al 900 510 511, el telèfon gratuït de lectures, que està a la teva disposició les 24 hores.
Per fer la lectura necessitaràs el nombre de referència d’una factura o el DNI i el valor de la lectura.

Com prenen la meva lectura?

•El personal responsable la duu a terme mitjançant un telèfon mòbil i alhora fotografia la lectura. Aquest sistema assegura la fiabilitat de la lectura, de manera que es poden detectar possibles errors abans de mesurar el consum.
•Si el comptador està situat fora de l’habitatge, haurà de ser accessible mitjançant un pany homologat.
•Si el comptador es troba dins l’habitatge i no ets a casa, et recomanem facilitar la lectura per evitar estimacions (almenys una vegada a l’any s’ha de fer una lectura per part del nostre personal).